Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2009 18:42 - ФАРС !
Автор: halon Категория: Други   
Прочетен: 527 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.01.2010 00:23


    ЖАЛКО И СМЕШНО...

                        Както е известно в събота Живко Миланов,Дарко Тасевски,Зе Соарес и Юсуф Рабех пътуваха до Москва,за да минат медицински прегледи и да подпишат с руския шампион " Рубин " Казан.
      След еднодневен престой в руската столица карето сини играчи и фнансовия директор Константин Башдеков се завърнаха без подписани договори и без...обещаните над 4 милиона долара !!!
      Тези дни усилено се лансира тезата за участието на тотомафията в този фарс.Както вече писа в-к " Стандарт ",номерът,който е изигран на сините е направен много професионално и с доста инвестирани средства.Собственикът на ПФК " Левски " Майкъл Чорни дори обеща да проведе собствено разследване с цел изясняване извършителите на този гнусен и комичен трик.
     Очаквам в близките дни да започне разплитането на кълбото от интереси " за " и " против " високия коефициент на ЦСКА преди дербито и вложените средства в азиатските букмейкарски къщи...
 Инак,за кой ли път ставаме за смях в Европа и света !  Накрая , ето и някои коментари на обикновените фенове,които за истината и любимия отбор са готови на всичко :
     " Тотомафия ли ?!!! Има две страни,които имат интерес от този фарс-ЦСКА и Борaт Батков.Единия вариант е Борaт да е обезкостил отбора и да е сложил яко кинти на червена победа-този вариант ще лъсне при събития,подобни на тези с Ангел Бончев.Втория вариант е червен саботаж по примера на безбройните видове мизерии,на които са способни новите собственици,но тук директно са платили на Борaт,защото без негово знание това е невъзможно.Във всички случаи нищо не е било решено на самия терен."
    " Батков е в неофициален фалит,а Чорни си иска парите,затова щял да си прави разследване..."
    " Да,това е проблемът в БГ....собствениците на спортни клубове целят и гонят единствено печалба и нищо друго не ги интересува.Жалко е."
...............................................................
  Завършвам със следната обява,пусната днес в нета :
  Фирма " Баjдеков Турс " организира екскурзии до Москва с включени безплатни медицински прегледи и разглеждане на града от....кулата на летището !!!



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: halon
Категория: Други
Прочетен: 438798
Постинги: 179
Коментари: 1058
Гласове: 4252
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031