Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2010 18:27 - ИЗУМИТЕЛНО...
Автор: halon Категория: Хоби   
Прочетен: 2081 Коментари: 8 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Учени от Българска Академия на Науките откриха че хората, живеещи в или идващи от провинцията, изпускат до десет пъти по-миризливи газове в сравнение със софиянци.
  За провеждането на този тест са били използвани доброволци от Бургас, Русе, Добрич, Хасково, Търговище и др.
 Революционното откритие на учените от БАН доказва по безспорен начин, че убийствено силната воня от газовете на провинциалистите е в тясна връзка с техният диалект на меко, който окислява чревната субстанция селяндурин в техните стомаси. Случаят е отнесен до премиера на България, който заяви пред медиите, че сериозно обмисля изселването на провинциалистите от София, тъй като, цитираме "...ми писнА от пръдните на тия уродливи селяни."
                                                 справка Б
ТА

   Разбира се,това е само един шеговит постинг,циркулиращ в нет пространството.А ето и не по-малко интересните коментари след него :

К: 22:05

   Ние които живеем на село с какво сме по-малко хора от вас гражданите от градовете ?
 Престанете да си пишете имената на градовете в профилите си в интернет. И във всеки новинарски сайт постоянно новини за столицата или пък за Пловдив, Варна, Бургас или друг град. Омръзна ми вече !
 Пък и на вас граждените ние пичовете от селата ви таковаме жените.

  К: 22:07

   Предпочитам да си живея в луксозна къща на село на 3 етажа като гимназия, вместо в панелното гето жк Тракия. На село нямаме скинари, наркомани и от грозните графити по стените. В мойто село хванат ли те, че драскаш или чупиш нещо бият до посиняване. И затова големите градове са изпочупени и надраскани, защото там е пълна безредица !
 По-добре първи на село, от колкото последен в града.

К:  22:15

   В грешка сте.Не е от селяните,а от тези от вас,които вече са си отваряли устата на територията на града.Не сте ли забелязали какъв дъх имате ?
 Няма селяни и граждани,има само лошо свършена работа от родителите на някои.И какво - значи ние,"гражданите" да се мислим за по-велики от "селяните" ?  Или поне вие го мислите за себе си.
 Понеже вашият род се е заселил от провинцията в големия град много отдавна и си мислите,че вече не са останали доказателства за това ?
 Обикновено точно тези,които се имат за най-големите граждани и пишат подобни на тази тема са нахални селяндури ( да не се бърка със селяни,защото не искам да обиждам горките хорица,като ги сравнявам с вас ) с огромно самочувствие.

К: 22:24

   България гето на Турция

К:  01:О3

   Пловдив също много селяни

К:  01:18

   И в Пловдив е пълно със селяни дошли от къде ли не, примерно от задръстените Родопи.

К:  05:55

   София е кочина точно заради провансалите, домъкнали се от дълбокия прованс.

К: 06:12

   Гагаузите са по-тъпи от всички, не шопите. А и гагаузите са от турски произход не са българи. Затова ползват турската думичка "Въй", която е селска. Като чуя някой да каже "Въй" и го смачквам от бой.

К:  06:23

   Така си е прав си. Обаче този сайт е пълен с провансали. Пловдив и София над всичко, другите в тинята.

К: 06:46

  То че пърдя и смърди -  ясно,  само се чудя що се обаждаш като точно ти и майка ти ми ядете л...та ???

К: 07:10

   Абе мой човек ти като си пт Софето да не сереш диаманти и пикаеш одеколон ???????

К: 07:28

   Много селяни много нещо ей...аз се чудя откъде мирише на кенеф, а те минали и пръднали един по един.

К: 08.12

   Абе сладък, кой те знае тебе, че си жив, и че си ""софиянец""бе :) Бас държа, че майка ти и баща ти не са кореняци софиянци.
 И кво излиза то, че и ти като един най-най-обикновен провинциалист живееш на 5 туби бензин от столицата, ама ся понеже си там, си намалил тубите на 2 броя..... за да стигнеш до центъра ;)
 И тва ся го постваш щото ти е скучно ли, докато ваще са на някое село да видят баба ти и дядо ти, а? :) Ама така прайте вие ""новите софиянци""- като "прогледнете".... далече виждате.. чак до Бургас, Русе, Добрич.. нали? : ХахАхАхахаХа
   То не само повечето там сте селяни, както са ти го казали в първия коментар, ами още по-лошо... направо сте свини, като гледам в каква кочина сте превърнали София. Жалко ама факт.
 А и нали пък в крайна сметка за това ви е уютно там, щото се чувствате добре, внушавайки си, че тва е вашето място. Чак се чудя на такива като тебе, как може да живеете свити като сарми, и да парадирате за място по-отгоре в чуждата тенджера, като сами сте предпочели да сте наредени на дъното :) Но хора разни, а глави от празни по-празни...
   Някои други пък си имаме принцип - по-добре да сме граждани в голямо село, отколкото да сме селяни в големия град... ;)
 Ама какво разбираш ти от достойнство за произход, че ти обяснявам.. И без тва съм чувала, че прасетата от диаманти не разбират, което пък обяснява непоносимостта им към тях :) И така..
    Ако не ми вярваш попитай БТА, за да видиш че и те ще ти го кажат :)))

=  Една - Такава  =

К: 09:00

   селяните на сапун

К: 10:11

   a sofiqnci kvo sa ?
mnogo sela zaobikolili centara na sofiq , i si vikat nie sme sofiqnci .. i na tebe kolko benzin ti trqbva da idesh do centara na sofiq ? edna tuba ... glupak ! sofiqnci bili grajdani lelelelle q otidi v drug primerno v tezi izbroenite , da vidish za kakvo stava vapros , puk posle vikai selqni ! ot sofiqnci po golemi selqni nqma !



Тагове:   селяни,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. shaffi - halon,
16.06.2010 19:19
здрасти...защо провокира селянията...та , нали целия свят е едно голямо село, и бай Ганьо е клониран вече, ...разпознат е във всички точки на земното кълбо...и това да споделя- тук в София всеки е -софияноселяни-..мда..хубава вечер ти желая от Съселградската!!!
цитирай
2. halon - shaffi,
16.06.2010 19:26
здрасти...това е само една шега,не провокация.
Наистина целият свят е голямо село.Много ми хареса как го измисли това “ софияноселянин “,но явно имаш талант и нюх към тънката самоирония,което определено ми харесва в теб,хе,хе...
Усмивки...
цитирай
3. shaffi - )))))))))))))))))))
16.06.2010 19:58
и аз ти се усмихвам...
цитирай
4. halon - Хе,хе....
17.06.2010 13:32
Наистина ли ?
Радвам се,че ти е харесало...
Благодаря за пожеланията.
Хубави дни и за теб.
Поздрави...
цитирай
5. trepetlika - ha-ha-ha
19.06.2010 22:43
Можеш да продължиш темата, но колко и да подскачат селският манталитет си е селски-вари го, печи го и в голям град да живее и на село..............
цитирай
6. halon - trepetlika,
20.06.2010 09:04
Всъщност,изобщо не замислях темата като словесна игра между селяни и граждани и се радвам,че прочелите я до тук са разбрали това.
Поздрави...
цитирай
7. shaffi - уникално..........................
26.06.2010 11:38
....................изчезна, като след червен картон.........
цитирай
8. анонимен - karton li
29.06.2010 21:56
shaffi написа:
....................изчезна, като след червен картон.........

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: halon
Категория: Други
Прочетен: 438884
Постинги: 179
Коментари: 1058
Гласове: 4252
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031