Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2011 23:05 - НА ОСТРОВА: АРЕСТУВАХА УЕЙН РУУНИ
Автор: halon Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1392 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.10.2011 23:09


image        Масова полицейска акция на Острова - деветима прибрани заради залози.         Бащата на английската звезда - Уейн Рууни-старши, сред заподозрените за нелегални залози в Шотландия. Ричи Рууни - чичото на "дявола", също е в пандиза      Уейн Рууни-старши е бил арестуван в дома си тази сутрин след масивна полицейска акция в Глазгоу и Ливърпул, съобщава "Дейли Мейл". Бащата на английската звезда е прибран зад решетките, след като е сред заподозрените за съмнителни залози в шотландския футбол.
               Уейн Рууни-старши е зад решетките     image

 

 

     Освен 48-годишният англичанин, в пандиза са влезли още осем човека, сред които и брат му – 54-годишният Ричи Рууни. В момента пък Уейн Рууни-младши е с националния отбор на Англия в Подгорица, където утре най-вероятно ще вземе участие в евроквалификацията с домакините от Черна гора. В пандиза, освен братята Рууни, е и полузащитникът на Мъдъруел Стив Дженингс. Който междудругото е и в основата на скандала.

    затво     image

 

 

     Повод за арестите дава срещата между Мъдъруел и Хартс, играна на 14-ти декември миналата година. На „Фит Парк“ домакините загубиха с 1:2 от „сърцата“, а Стив Дженингс стана център на внимание, след като си изпроси втори жълт, респективно червен картон, осем минути преди края на срещата от шампионата.

    Рууни няма как да не е притеснен от случващото се на Острова     image

 

 

       Червеният картон не би разбудил страстите на Острова, ако преди началото на двубоя букмейкърите не бяха засекли неочаквана активност към залозите за „изгонен играч“.
   В деня на срещата някой от Ливърпул си е направил акаунт в заложната къща „Блу Скуер“, като е направил два залога на стойност 100 паунда, че във въпросния мач ще има изгонен играч. Същият потребител пробвал да направи и по-големи залози, но те не са приети от системата за сигурност на сайта.

    Уейн Рууни-старши     image

 

 

     Изпълнителният директор на Шотландската футболна асоциация Стюърт Реган потвърди, че Дженингс е бил арестуван в дома си в Мърсисайд. „Доказателствата са събирани щатно и задълбочено. Арестувани са девет човека, на възраст между 26 и 68 години. Важно е да се отбележи, че само един двубой е разследван. Ръководството на Мъдъруел е информирано за събитията. Към този момент ФА няма да прави повече изявления по този проблем“.

     Преди време подобна съдба сполетя и бащата на Джон Тери. 55-годишният Тед Тери бе заснет тайно, а по-късно и арестуван, заради това, че продава дрога в тоалетните на ресторант. Култова тогава бе репликата към репортера под прикритие, на когото Тери-старши заяви: "Не казвай, че съм баща на Джон Тери". 

     Освен това, фамилията Тери бе заподозряна, че прибира за пари, за да развежда нелегално туристи на "Стамфорд Бридж".
    Миналата година пък майката и тъщата бяха задържани, след като са отмъкнали от магазин храна и дрехи на стойност 800 паунда.
    Вратарят на Ръшдън енд Даймъндс - Дейл Робъртс, пък се самоуби в края на 2010, след като разбра, че годеницата му - Линдзи Коуен, му изневерява със съотборника му Пол Тери - брат на капитана на Челси Джон. 
...
         Законите са за всички,нали?!


 





Тагове:   арест,   закон,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: halon
Категория: Други
Прочетен: 442267
Постинги: 179
Коментари: 1058
Гласове: 4252
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930